ادعای سنتکام درباره تداوم محاصره دریایی ایران دیدار هیأت اعزامی رهبر انقلاب با رئیس الحشد الشعبی در عراق وزارت دفاع عراق: ۹ مهر تاریخ نهایی خروج نیرو‌های بیگانه است تعویق سفر ویتکاف و کوشنر به روسیه و اوکراین جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد

سردرگمی دولت‌های اروپایی در برابر افزایش تورم

سردرگمی دولت‌های اروپایی در برابر افزایش تورم در حالی که تورم در کشور‌های اروپایی افزایش یافته و کارگران خواهان افزایش دستمزد‌ها هستند اما دولت‌های اروپایی نیز با این خواسته مخالفت می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۹ - ۱۶ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 07
کد خبر: ۱۶۲۶۹۲

به گزارش راهبرد معاصر، در حالی که تورم در کشور‌های اروپایی افزایش یافته است و کارگران خواهان افزایش دستمزد‌ها بر اساس تورم هستند و دولت‌های اروپایی نیز با این خواسته مخالفت می‌کنند؛ دولت‌ها در قاره اروپا از ترس تأثیر افزایش دستمزد‌ها بر تورم، درخواست معترضان را نادیده می‌گیرند.

 

به گزارش شبکه تلویزیونی روسیا الیوم، میزان تورم در اتریش به یازده درصد رسیده و قدرت خرید مردم کاهش یافته است. اتحادیه‌های کارگری تهدید کرده اند همانند کارگران راه آهن اعتصاب خواهند کرد.

 

در همین راستا اتریشی‌ها دچار بحران‌های اقتصادی پیاپی شده اند. بعد از آنکه اعتراضات به بخش حمل و نقل رسید و در چند هفته گذشته چندین بار کشور را به حالت فلج درآورد، اتحادیه‌های حمل و نقل تهدید کرده اند که اگر دولت خواسته آن‌ها را برای بالا بردن دستمزد‌ها اجابت نکند باز هم دست به اعتصاب می‌زنند.

 

یکی تاز شهروندان اتریش در این خصوص به شبکه روسیا الیوم گفت: شهروندان اتریش در وضعیت مناسبی قرار ندارند، آن‌ها از یک سو خواهان بالا رفتن دستمزد‌ها هستند تا بتوانند در برابر تورم بایستند و از سوی دیگر هراس دارند که افزایش حقوق‌ها به افزایش دوباره قیمت‌ها منجر شود.

 

تورم در اتریش به بیش از یازده درصد رسیده است. میزانی که اتریش ده‌ها سال با آن روبرو نشده بود. علاوه بر این شمار آوارگان اوکراینی هم رو به افزایش است. این مسائل باعث شده است مردم اعتماد خود را به دولت از دست بدهند. نظرسنجی مرکز افکارسنجی «سورا» نشان می‌دهد که ۶۴ درصد از مردم از عملکرد دولت این کشور راضی نیستند.

 

درخواست برای مرتبط کردن دستمزد‌ها به میزان تورم فقط مربوط به اتریش نیست بلکه اتحادیه‌های کارگری فرانسه هم از سه هفته قبل خواهان این مسئله بوده اند، اما دولت‌ها از ترس بالا رفتن دوباره میزان تورم از قبول این درخواست‌ها سر باز می‌زنند. اکنون این دولت‌ها در وضعیتی سخت قرار گرفته اند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار